Guld i morgonstund

Guld i morgonstund

Vill du börja dagen med större glädje och trivsel?

Här är ett härligt tips för att skapa en positiv spiral direkt på morgonen.

Så snart du har vaknat, börja tänk på sådant som du uppskattar. Vad som helst som du kan komma på. Det kan vara allt från din säng, ditt badrum och annat i ditt hem till personer som du är glad för, sådant som du uppskattar hos dig själv och bra saker som har hänt. Välj själv!

När du börjar kommer du att komma på bara mer och mer som du uppskattar och är glad och tacksam för. Att tänka på det här sättet kommer att sprida goa, sköna känslor i dig och din dag börjar med en positiv spiral.

Du kan göra det här när som helst. Tänk på sådant som du uppskattar. Vad som helst som du kan komma på som du ser som något positivt och bra. Prova gärna!

Ha en fin dag!

Guld i morgonstund