Integritet

Integritetspolicy


Jag som personuppgiftsansvarig sparar mina kunders personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress under pågående kundrelation. I ekonomisystem, vars leverantör är personuppgiftsbiträde till mig, sparas uppgifter enligt bokföringslagen.


Vid avslutad kundrelation raderar jag personuppgifterna utom uppgifter som sparas enligt bokföringslagen. De uppgifter mina kunder lämnar i bokningssystem finns även hos bokningssystemets leverantör som är personuppgiftsbiträde till mig.


Jag sparar även namn och mailadress till prenumeranter på mitt nyhetsbrev så länge prenumerationen pågår. Namn och mailadress finns även hos nyhetsbrevets leverantör som är personuppgiftsbiträde till mig.


Jag kommer inte att delge några personuppgifter till någon tredje part (bortsett från de leverantörer som är personuppgiftsbiträden till mig, se ovan).


Syftet med att jag har personuppgifter är att kunna ge coachingsamtal, föreläsningar, kurser och nyhetsbrev med information om dessa tillsammans med inspiration och erbjudanden.



Sekretess och etik


All konsultation sker under sekretess.


Jag är medlem i Psykosyntesförbundet och följer deras etiska regler.



Cookies


Denna hemsida använder inte cookies. Däremot använder systemen för nyhetsbrev och bokningar samt Facebook cookies. Syftet med dessa cookies är att förbättra systemens funktioner och följa besöksstatistik. Du kan radera cookies från din webbläsare och även ställa in den så att den inte accepterar cookies.


Eva Lövgren



Coaching och HR

 

 

mail: eva@evalovgren.se

 

tel: 0731-52 61 52